Tko smo mi?

Vilmar Nekretnine je novoosnovana agencija za posredovanje u prometu nekretninama,  međutim,  iza osnivača stoji višegodišnje iskustvo, stručnost i poslovni rezultati u branši. Agencija je registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a svi zaposleni agenti su pouzdani, profesionalni te licencirani za obavljanje poslova agenata.

Naša misija i poslovanje zasniva se na sljedećim idejama:

  • Klijentima pružiti brzo, stručno i transparentno savjetovanje i poslovanje
  • Prenijeti svoja stručna znanja i analizu uz iskreno savjetovanje i posredovanje bez pogađanja što klijent „želi čuti“
  • Interes klijenta je uvijek na prvom mjestu i time ćemo se voditi i u budućnosti
  • Svojim klijentima pružamo individualan pristup, slušamo njihove potrebe i ciljeve te pružamo prilagođena rješenja koja odgovaraju njihovim specifičnim zahtjevima (uzevši u obzir realne okvire i situaciju na tržištu kao i pravnu regulativu)

Ključna nam je transparentnost, povjerenje i izvrsnost u pružanju usluga.
Usluge koje pružamo su posredovanje i savjetovanje prilikom najma, kupnje ili zakupa. Bilo da potražujete nekretninu ili nudite svoju, te neovisno o kojem tipu nekretnine se radi (stan, kuća, zemljište, apartman, poslovni prostor…) s povjerenjem nam se obratite. Redovito pratimo trendove i promjene na tržištu kako bismo bili u koraku s vremenom i pružili vam najnovije informacije i najbolje savjete za donošenje odluka.

Također pružamo usluge fotografiranja nekretnine, adekvatne prezentacije u medijima, savjetovanje u opremanju i namještanju nekretnine, inicijalnu filtraciju i razgovore sa zainteresiranom drugom stranom, prezentacije nekretnine uživo, vođenje pregovora, pripremu dokumentacije u suradnji s pravnicima, vođenje kroz sve formalne korake kako bi se cijeli proces odvio točno i sigurno s pravne strane, te podršku nakon što je proces formalno završen (u vidu savjetovanja i medijacije u slučaju problema).
Naša agencija ima snažnu mrežu partnera i kontakata u branši, te redovno surađujemo s drugim agencijama kako bismo zajednički  svojim klijentima ponudili sveobuhvatnu obradu tržišta.
Bilo da ste iskusni ulagač u nekretnine ili prvi put kupujete ili prodajete, naša agencija je ovdje da vam pomogne u postizanju uspjeha. Uz nas ćete imati prednost u pregovorima, stručne savjete i podršku tijekom cijelog procesa. Iskoristite naše znanje, stručnost i strast za nekretninama i pridružite nam se na putovanju prema ostvarenju vaših „nekretninskih“ ciljeva.

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv: Vilmar nekretnine d.o.o. za usluge
Skraćeni naziv: Vilmar nekretnine d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Ivana Antunovića 5
Adresa poslovanja: Zagreb, Ilica 134
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod:
MBS: 81419005
OIB: 72729699265
Transakcijski račun: Privredna Banka Zagreb dd Zagreb, Radnička cesta 50, IBAN: HR7023400091111174612
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Član uprave: Marko Vilfan, direktor